Aloittava yritys

Oletko perustamassa yritystä tai onko sinulla aina ollut unelma yrityksen perustamisesta, mutta et tiedä miten pääsisit alkuun? Ei hätää; asiantuntijamme opastavat sinut yrittäjäntaipaleesi alkuun, ja halutessasi hoitavat kaikki alun paperityöt ja aloittavat yrityksesi hallinnon pyörittämisen edulliseen kuukausihintaan.

Hallinto ja kirjanpito

Onko sinulla jo toiminnassa oleva juuri aloittanut toiminimi tai osakyhtiö, ja et aivan ymmärrä kaikkia yrityksen hallinnon ja kirjanpidon kiemuroita? Ei hätää; meiltä saat kaikki tarvittavat palvelut aloittavan yrityksen hallinnon pyörittämiseen ja yrityksen arjessa selviämiseen edulliseen kuukausihintaan.

Markkinointi

Kaipaatko yrityksellesi uutta ilmettä tai onko somen kanssa ongelmia. Olipa tarpeesi tai ongelmasi mikä vain me autamme sinua tavoittamaan asiakkaasi esimerkiksi nettisivujen, sosiaalisen median ja printtimarkkinoinnin keinoin.

Muut asiantuntijapalvelut

Tarvitsitpa apua tuotteiden hankintoihin, verkostojen kasvattamiseen tai vaikka maksuliikenteen hoitamiseen auttavat asiantuntijamme sinua. Ota rohkeasti yhteyttä ongelmassa kuin ongelmassa niin avustamme sinut eteenpäin.